Over ons

Glazenwasser E.J. Janssen met meer dan 20 jaar ervaring , weet als geen ander dat vakkundig gereinigd glas een meerwaarde heeft. Meerwaarde aan het object, maar ook aan het leefklimaat. Blinkend schoon glas is aangenaam om achter te werken en prettig om doorheen te kijken. Glazenwasser E.J. Janssen werkt, voor uitvoering van de glas bewassing, We kunnen door gebruik te maken van speciale telescoop koppelstokken tot op 20 meter hoogte werken zonder gebruik van ladders of hoogwerkers. Deze nog vrij nieuwe techniek biedt een aantal belangrijke voordelen, niet alleen op het gebied van veiligheid. Geen gebouw is ons te hoog. Naast ‘ouderwets ladderwerk’ verzorgen wij vele projecten met hoogwerkers. In de glasbewassing wordt er bijna voortdurend gewerkt op hoogte. Een groot gedeelte van het werk van de glazenwasser bestaat dus niet alleen uit het wassen van de ramen, maar ook nog uit het ervoor waken dat men niet valt. Dit betekent dat Glazenwasser E.J. Janssen zorg draagt voor het bewassen van ramen op een arbeidsvriendelijke manier en dat gevels op een arbeidsvriendelijke manier bereikbaar zullen zijn, zodat het val gevaar hierbij voorkomen wordt. Glazenwasserij E.J. Janssen verleent zijn service door het gehele land.

Telescopisch

Het telescoopsysteem werkt als volgt. Door middel van een zachtharige borstel op een telescoopstok, borstelt en spoelt de glazenwasser de ramen inclusief de omlijstingen schoon. Het water wat wij hierbij gebruiken is gedemineraliseerd. Dit pure, kalkloze water heeft een reinigende werking. Hierdoor hoeft de glazenwasser dan ook geen reinigingsmiddel te gebruike Bij deze werkwijze is het belangrijk dat de glazenwasser de ramen goed spoelt, zodat al het vuil van de ramen en kozijnen verwijderd wordt. Na de spoeling blijft er alleen schoon, puur water achter.

Dit pure, gedemineraliseerde water hoeft dan ook niet meer door een raamwisser van het raam te worden verwijderd. Het droogt door de puurheid streeploos op.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *